15/10/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT - PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
Betlem artístic i Betlems als barris.


Betlem artistic municipal

Betlem artístic al Saló de Cristall

DATA: Del dilluns 4 de desembre de 2017 al dijous 4 de gener de 2018.
LLOC: Saló de Cristall de l'Ajuntament de València.

El betlem artístic situat en el Saló de Cristall de la Casa Consistorial, ocuparà 36 metres quadrats i estarà format per més de 300 figures, 250 animals i més de 400 complements artesanals, com a cistelles, gerres, palmeres, eines de fuster i ferrer, carros i fonts, entre uns altres.

El conjunt de les figures exposades són propietat de l'Associació de Belenistas de València i d'una col·lecció particular que les ha cedit per al betlem municipal.Totes les edificacions són originals, realitzades de manera artesanal amb l'ús de diversos materials, com el polietilè expandit o l'escaiola i representaran al poble de Belén, amb fauna i flora de l'època i els edificis nabateos de Petra excavats en la roca, com són el Tresor i la Tomba de la Urna.

HORARI VISITES BETLEM MUNICIPAL: Consulta PDF (77kb)

Betlem a grandària natural

DATA: Del dimarts 5 de desembre de 2017 al diumenge 7 de gener de 2018. 
LLOC: Plaça de la Reina.
Per tercer any, s'instal·la en la plaça de la Reina el betlem de l'Ajuntament de València fet pel Gremi d'Artistes Fallers a grandària natural.
Una representació del naixement, els Reis d'Orient, pastors i l'àngel anunciador, que es podrà contemplar durant totes les festes a l'aire lliure en un enclavament singular a l'entorn de la Seu, prop del mercat d'artesania que s'instal·la durant aquests dies.


Betlems als barris.

Durant estos dies són moltes les associacions, parròquies, comissions falleres, confraries i germandats de Setmana Santa, que munten el seu propi betlem i que, d’esta manera, se sumen a la celebració del Nadal.
Si vols planificar la teua ruta, ací tens els naixements muntats per les comissions falleres que participen en el concurs de la Junta Central Fallera i en el de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera.

Mes informació en les webs: www.fallas.com i www.semanasantamarinera.org

CONSULTA ELS BETLEMS DE LES COMISSIONS DE FALLA: PDF (34 kb) CONSULTA ELS BETLEMS DE LES CONFRARIES DE SETMANA SANTA


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI