12/11/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
Presentació "L’IO. Lectures de l'institut obrer" Revista de pensament i acció social


Presentación

Presentació "L’IO. Lectures de l'institut obrer" Revista de pensament i acció social

DATA: Dimecres 12 de juny de 2019.
HORARI: A les 19:00 hores.
LLOC: Centre del Carme. Aula capitular.
PREU: Entrada gratuïta.

Des de fa més d’un any, i per impuls de l’Associació Cultural Institut Obrer de València, es va decidir posar en marxa el projecte editorial. L’IO. Lectures de l’Institut Obrer. Revista de pensament i acció social. Un projecte que va nàixer amb la participació i la il·lusió de moltes mans provinents de diferents àmbits del món acadèmic i cultural tant de la Comunitat Valenciana com de la resta de l’Estat, així com de l’àmbit internacional.

L´IO naix com a revista de pensament i acció social amb una sèrie de continguts de caràcter científic i divulgatiu el contingut del qual abasta des de l’anàlisi de l’actualitat sociopolítica, la investigació històrica, així com entrevistes i ressenyes a publicacions.

En resum, una revista que, partint de l’estudi de les ciències socials i sense perdre el rigor científic, pretén convertir-se en una eina al servei de la societat per a l’anàlisi de la nostra realitat històrica i immediata, local i internacional. El número 2 que presentem inclou un dossier sobre el 80 aniversari de la Batalla per València.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI