20/05/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

SALA D'EXPOSICIONS DE L'AJUNTAMENT
El refugi del grup escolar Ajuntament


AVÍS: HORARI de la Sala d'Exposicions de l'1 al 19 de març de 2018:
- Matí , de 10:00 a 12:00 / Vespradade 15:00 a 19:00h.
- Diumenges de 10:00 a 12:00 hores.
El Refugi NO realitzarà la visita de les 13:00 hores des de l'1 al 19 de març (es mantenen les visites de les 11:00, 16:30 i 18:00 de dimarts a divendres, i 11:00 els dissabtes.)

Refugi Ajuntament de València

DATA: exposició permanent.

AVÍS: La Sala d'Exposicions romandrà TANCADA des de l'1 al 19 de març des de les 12:00 hores.
-L'horari del MATÍ serà de 10:00 a 12:00 / VESPRADES de 15:00 a 19:00
-DIUMENGES de 10:00 a 12:00 hores.
El Refugi NO realitzarà la visita de les 13:00 hores des de l'1 al 19 de març (es mantenen les visites de les 11:00, 16:30 i 18:00 de dimarts a divendres, i 11:00 els dissabtes.)

TARIFES: entrada gratuïta amb reserva.
Cal fer una reserva prèvia per a les visites al refugi via telefònica o presencialment. Tots els visitants hauran d’anar correctament documentats (DNI, passaport, etc.).

RESERVES VISITA LLIURE:
Telèfon: 962 081 390
De dimarts a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 h.
Dissabtes, de 10h a 14h.

HORARI VISITA LLIURE (en grups de 30 persones):
De dimarts a divendres: 11 h, 13 h, 16.30h i 18 h.
Dissabtes, a les 11h i a les 13h.

RESERVA VISITA GUIADA:
Preu: 3€/persona.
Duració: 1 hora.
És necessària reserva prèvia en reservavisitas@didacultural.com o en el telèfon 695500290 (Eva).

El refugi del grup escolar Ajuntament
A València hi hagué gran interés en la construcció de refugis pròxims o a l’interior dels centres educatius. D’esta manera s’intentava mantindre la normalitat escolar, ja que els xiquets disposaven d’un lloc on resguardar-se de les bombes. De fet, este refugi es va construir el 1938, amb capacitat per a 700 xiquets, amb la finalitat de protegir els alumnes del grup escolar que hi havia a l’actual ajuntament. En la rehabilitació que s’ha dut a terme es mostra l’aspecte que tindria el refugi en origen i s’han instal·lat panells i un audiovisual per a completar-ne la informació.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI