Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

FUNDACIÓ ESPORTIVA MUNICIPAL
Waterpolo a les Escoles d'Estiu


Waterpolo a les Escoles d'Estiu Polsa la imatge per a descarregar el cartell en format (pdf 148 kb).

DATA: des del dilluns 22 de juny fins al divendres 17 de juliol de 2020.
HORARI: de 9.00h a 15.00h.
PREU: preus flexibles per setmanes i dies solts.
INSCRIPCIONS: obertes fins a completar places.

El dilluns 22 va començar la V edició de l'Escola d'Estiu organitzada pel Club Esportiu Waterpolo Túria amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.

L'activitat ha començat adaptant-se en aforaments i ràtios d'alumnes a causa de la situació sanitària actual, amb la intenció de poder previndre i proporcionar major seguretat als participants, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El campus ofereix un total de 36 places disponibles per setmana. Els alumnes estaran dividits en 4 grups de 9 alumnes tenint en compte les edats dels participants i el seu nivell de natació, a més d'estar supervisats per un monitor en cada grup. A més d'aquesta adaptació en els aforaments, el Club ha adquirit material de desinfecció i neteja específic, així com desenvolupat un protocol de neteja i desinfecció del material esportiu i espais utilitzats després de cada ús. Això, sumat a un control de temperatura de cadascun dels alumnes en començar i finalitzar la jornada, la rentada de mans i ús de màscara en les activitats que ho permeten o requerisquen, permeten als alumnes gaudir amb seguretat de les activitats i esports que es practiquen diàriament.

Els alumnes practiquen waterpolo, esports individuals variats, esports col·lectius i realitzen tallers educatius diaris.

CONSULTAR + INFO


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI