Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE DEL CARME
Duerma en ti


Duerma en ti

Duerma en ti

FECHA: Des de el dimarts 12 de març al diumenge 2 de juny de 2019.
LLOC: Centre del Carme.
PREU: Entrada gratuïta.

Entre 1939 i la dècada dels 90, un nombre ingent de nounats i de xiquets va desaparèixer de les presons de dones, de les maternitats i dels hospitals públics i privats d’Espanya.

‘Duerma en ti’ –títol inspirat en el poema ‘La madre triste’, de Gabriela Mistral– presenta vint casos de víctimes d’aquestes desaparicions a través de retrats fotogràfics, material històric, testimoniatges i documents revelen cerques entre arxius tancats i dades manipulades.Malgrat la foscor a la qual els releguen societat i Estat, les víctimes –mares, pares, filles, fills, germanes i germans– no descansen.

El projecte, resultat de la col·laboració entre Lange-Churión, Borrachero Mendívil i diversos col·lectius de víctimes, convida el visitant a buscar respostes: Què va passar? Per què? Quines conseqüències han tingut les desaparicions en les vides de les víctimes? Quina ha sigut la resposta de l’Estat? És el nostre silenci còmplice de la impunitat?Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI