24/06/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

SALA RUSSAFA
SIGUE LA TORMENTA


SEGUEIX LA TEMPESTA
Teatre> Drama
Cia. Tramvia Teatre (Saragossa)

DATA: Del dissabte 14 al diumenge 15 d'octubre de 2017
HORARI: Dissabte a les 20.30 i diumenge a les 19.00 hores
PREU: 12 euros

Nathan Goldring, jove i reeixit director de teatre, vol muntar "El Rei Lear" de W. Shakespeare en un dels teatres més coneguts de Berlín. Per encarnar el personatge protagonista visita a Theo Steiner, actor retirat i desaparegut fa vint anys. Steiner viu en absoluta solitud en una remota granja a la Borgonya francesa. En aquesta trobada, desenvolupat sota la tempesta, tots dos iniciaran un viatge vital i essencial que ens desvetllarà alguns episodis del passat deSteiner i del present de Goldring. Un viatge molt més profund que l'episodi mateix i que, a manera de Rei Lear, indaga en la verdardera essència de l'ànima humana. "L'infern està buit i tots els dimonis són aquí"
Segueix la tempesta parla de l'ésser humà, de l'art i la cultura en la societat. Es pregunta sobre la responsabilitat individual i col·lectiva, sobre la falsa innocència, la banalitat del mal i el silenci còmplice. De antuvi que oblidem allò que no vam voler saber.
I també parla del sentit de l'art en general i del teatre en particular en la societat en què es desenvolupen perquè, en paraules del seu autor: "El teatre és una muralla contra la barbàrie".

Autor: Enzo Cormann
Traducció: Fernando Gómez Grande
Repartiment: Mariano Anós / Miguel Pardo
Direcció: Cristina Yáñez

SIGUE LA TORMENTA


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI