Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - VALÈNCIA CLIMA I ENERGIA
Programa educatiu 'Llars Verdes'


Programa 'Llars Verdes'

DATA: les sessions se celebraran de manera mensual.
HORARI: entre les 18.00h i les 20.00h. Duració aproximada d'1 hora.
LLOC: les sessions i tallers es realitzaran principalment de manera virtual (Instagram, Facebook, y Twitter).
INSCRIPCIONS: la participació en el programa és completament gratuïta. Les persones interessades poden sol·licitar la participació de la seua llar en el programa emplenant el FORMULARI ONLINE.

La sessió de benvinguda a les famílies seleccionades per participar en l'edició 2020-2021 del programa Llars Verdes de València se celebrarà el dilluns 6 de juliol, amb la participació de l'alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Energètica, Alejandro Ramón.

Llars Verdes és un programa educatiu dirigit a famílies preocupades per l'impacte ambiental i social de les seues decisions i hàbits quotidians. Amb aquesta iniciativa es pretén impulsar un canvi d'actitud en la ciutadania promovent aquelles formes de consum i ús de recursos que provoquen menor impacte.

Estarà dinamitzat pels dos equipaments pertanyents a València Clima i Energia: el Observatori del Canvi Climàtic i l'Oficina de l'Energia. Compte a més amb la col·laboració del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) i del Centre Nacional d'Educació Ambiental (CENEAM).

QUÈ OFEREIX EL CURS 2020-2021?
- Un seguiment personalitzat per a analitzar els consums domèstics de la llar.
- Assessorament personalitzat durant la duració del programa per a solucionar dubtes en l'àmbit de la sostenibilitat en la llar.
- Tallers de sostenibilitat ambiental per a les llars participants (energia, aigua, residus, mobilitat, …), amb consells pràctics i senzills per a interpretar i estalviar en les factures domèstiques.
- Materials per a facilitar l'estalvi, l'eficiència i el consum responsable.
- Rutes ambientals, guiades i gratuïtes.

* (Participaran fins a un màxim de 50 famílies del terme municipal de València).

REQUISITS:
- Ser residents en el municipi de València.
- Compromís d'assistència a les reunions i tallers previstos, principalment online.
- El lliurament de dades relacionades amb consum d'energia i aigua en la llar durant el programa. València Clima i Energia es compromet a tractar les dades en tot moment segons la LOPD (Llei de Protecció de Dades).
- Una actitud proactiva i col·laborativa.

Per a + INFO CONSULTE ACÍ


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI