Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Dones del Congo. El camí cap a l'esperança. Isabel Muñoz.


Dones del Congo. El camí cap a l'esperança. Isabel Muñoz.

Dones del Congo. El camí cap a l'esperança. Isabel Muñoz.

DATES: Del 01 d'octubre al 10 de gener de 2021.
HORARI: Dimarts - dissabte, 10:00 a 14:00 hores i 16:00 a 20:00 hores. Diumenges i festius, 10:00 a 14:00 hores.
PREU: Entrada gratuïta, aforament limitat.
LLOC: Sala Martínez Guerricabeitia.

L'exposició ‘Dones del Congo. El camí cap a l'esperança’, de la fotògrafa Isabel Muñoz, Premi Nacional 2016, i la periodista congolesa Caddy Adzuba, Premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia 2014, arriba al Centre Cultural La Nau l'1 d'octubre gràcies al conveni recentment signat per la Fundació General de la Universitat de València i la Fundació Mainell, en col·laboració amb Casa Àfrica. 
Es tracta d'un projecte expositiu que la Fundació Mainell ha volgut recuperar en el seu trenté aniversari, després que fora exhibit en 2015 en la seu de l'Institut Francés de Kinshasa amb el suport de l'Ambaixada d'Espanya a la República Democràtica del Congo. Aquesta mostra es configura com a testimoniatge del context en el qual la Fundació Mainell desplega els seus projectes de cooperació al desenvolupament dins del país centreafricà, considerat per les Nacions Unides un dels pitjors llocs del món per a nàixer dona. 
Així, Isabel Muñoz capta amb la seua fotografia la dignitat de les dones supervivents a la violència sexual, patida especialment en la zona oriental de la república congolesa. Són imatges que narren les històries de dones valentes i per fi alliberades, amb l'objectiu de servir com a exemple de lluita contra l'abús.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI