Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

JARDÍ BOTÀNIC
Visita a exposició Botàniques de Bombas Gens


Visita a exposició Botàniques de Bombas Gens

Visita a l'exposició Botàniques de Bombas Gens.

DATA: Dissabte 28 de novembre de 2020.
HORARI: A les 18:30 hores.
PREU: Entrada gratuïta fins a completar l'aforament. Cal inscripció prèvia.

El Jardí Botànic de la Universitat de València segueix col·laborant amb Bombas Gens Centre d’Art, amb una proposta verda amb les plantes com a fil conductor. El dissabte 28 de novembre teniu una nova oportunitat de visitar la mostraBotàniques,una selecció d’obres que representen plantes o formes vegetals i que es pot visitar al centre d’art fins l’2 de maig de 2021. En aquesta ocasió podreu visitar l’exposició de la mà de Jaime Güemes, director del Jardí Botànic.

A l’exposició Botàniques ens trobem davantd'un recorregut fotogràfic per les plantes i les flors des d'una mirada més artística. I és que al llarg de la Història de la fotografia han sigut molts els i les artistes que han decidit dirigir la seua atenció al món vegetal. L'exposició Botàniques, entesa com un jardí, crea un relat visual a partir d’obres de la col·lecció Per Amor a l’Art, que inclouen a artistes com Karl Blossfeldt, Imogen Cunningham Hans-Peter Feldmann, Jonas Mekas, Alessandra Spranzi o Pierre Verger, entre altres.

L’exposició ha estat comissariada per Vicent Todolí, Nuria Enguita i Carles Àngel Sauri. Aquest últim, ha participat també al Botànic en el cicle de conferències en línia Botànica des del sofà, on precisament conversava amb l’artista Gerardo Stübing entorn al tema Plantes a les parets dels museus.

Més informació: consulte en la seua pàgina web


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI