Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE D'INNOVACIÓ LAS NAVES
Festival 10 sentidos - Blindwiki y la exposició Dreamers 2.0

  • VALÈNCIA

Blindwiki y la exposició Dreamers 2.0

DATA: des de maig fins a desembre de 2020.

En col·laboració amb Las Naves també es durà a terme en els pròxims mesos el projecte BlindWiki a València, de la mà d'Antoni Abad. Consisteix en la realització d'una cartografia col·laborativa en la qual, participants amb diversitat visual, utilitzen telèfons mòbils per a publicar online registres d'àudio geolocalizados. Generaran així mapes sonors de la seua particular percepció de l'espai públic urbà. Per a elaborar-ho es realitzaran expedicions col·lectives de mapatge en les àrees de Poblats Marítims i el campus de la UPV, en les quals grups d'estudiants col·laboraran amb els participants invidents. A més duran a terme també reunions inclusives, on es decideixen els temes a tractar en les seues publicacions.

Les experiències, cròniques i opinions publicades seran accessibles mitjançant l'aplicació gratuïta per a mòbils BlindWiki, posant a l'abast de totes i tots, la cartografia sensorial de tot allò que els participants no poden veure. La proposta compta amb la col·laboració del Departament d'Escultura de la UPV.

D'altra banda, Las Naves acollirà a més l'exposició Dreamers 2.0, que es proposa mostrar, a través de la plàstica i de les noves eines de què disposen els artistes més novells, el món en el qual viuen, però també aquell al qual aspiren. Inspirant-nos en el lema d'enguany “Somiadors”, coincident amb la pel·lícula homònima de Bernardo Bertolucci (“The Dreamers” 2003) en la qual es retrata la revolució de maig del 68 -on les revoltes estudiantils van ser un detonant per a qüestionar l'ordre del món, transformar les idees i els valors, encara que no es canviara el sistema- aquesta exposició posarà en valor l'obra d'una selecció d'artistes estudiants de diferents titulacions de Màster de la Facultat de Belles arts de la UPV.

MÉS INFORMACIÓ en el web LAS NAVES


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI