Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

AJUNTAMENT DE VALÈNCIA - JOVENTUT
Estiu Jove Online 2020


ESTIU JOVE

DATA: del dimecres 1 al divendres 31 de juliol de 2020.
INSCRIPCIONS:

- 1r període: del dilluns 1 al dijous 5 de juny. Condicions: en cas que les inscripcions realitzades en una activitat, siguen superiors a les places disponibles, la designació de plaça es realitzarà per mitjà de sorteig i posterior llista d'espera.

- 2n període: dilluns 15 de juny. Condicions: s'obrirà la inscripció en aquelles activitats en les quals queden places disponibles. La designació de plaça es realitzarà per ordre d'inscripció.

Enguany, a causa de la situació sanitària derivada del COVID-19 i per a garantir la seguretat de les persones participants, la programació presencial habitual ha sigut modificada i s'ha orientat a les activitats dirigides per professionals de manera online. L'objectiu és acompanyar a les persones joves durant aquestes setmanes del període estival i donar-los suport a millorar les seues habilitats i destreses en diferents matèries d'interés, la Regidoria de Joventut ofereix una gran varietat d'activitats per a totes les edats i inquietuds.

En l'actual programació, s'han incrementat els cursos d'idiomes, els grups de conversa en anglés, els tallers per a aprendre diferents eines tecnològiques i aquells dirigits a desenvolupar habilitats en disciplines artístiques i culturals. Tots ells, impartits amb metodologies innovadores, sota criteris d'oci educatiu i adaptats als diferents grups d'edat de cada activitat.

MÉS INFORMACIÓ en el web JOVENTUT CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA en format pdf (2447 kb).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI