Celebrem la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2019 del 16 al 22 de setembre

diumenge, 15 setembre, 2019

El 22 de setembre, dia sense cotxes: Rutes guiades amb bicicleta per a veure “Artistic Cycling Freestyle”, Concert Tribut a Queen. By Bike at the opera i Fira de la Mobilitat Sostenible

Celebrem la Setmana de la Mobilitat Sostenible de 2019 amb moltes activitats:

 

- El 22 de setembre.Celebrarem el dia sense cotxes amb rutes guiades amb bicicleta des de diferents barris de la ciutat fins a la Plaça de l'Ajuntament. Totes les persones que recullen un plànol en el punt d'eixida o intermedi, rebran un regal en presentar-lo en la plaça de l'Ajuntament. En arribar gaudirem d'acrobàcies amb bicicleta, concert de Tribut a Queen i Fira de la Mobilitat Sostenible.

Les rutes es realitzaran per itineraris de barri fins al centre i així coneixerem millor els camins segurs amb bici per la ciutat.

Seran ben rebudes totes les persones ciclistes de València, de totes les edats. Convidades especials, les comunitats escolars de tots aquells centres educatius que han participat en activitats de mobilitat.

Horari d'eixida des dels punts d'inici a les 10.00. Altres punts de trobada intermedis es realitzaran durant la ruta, llig ací tota la informació.

 

- "Artistic Cycling Freestyle” Espectacle d'Acrobàcies artístiques amb bicicleta. Acrobata Lea Schaepe.

El 22 de setembre en plaça de l'Ajuntament d'11.00 a 12.00

I a la vesprada, enfront del Centre Cultural del Carmen es realitzaran dues passades més, coincidint amb la festa de clausura de Festival Internacional de Cinema Ciclista Rueda València Horari per determinar.

El ciclisme artístic és una forma de ciclisme competitiu en el qual els/as atletes realitzen exercicis en bicicletes especialitzades d'equip fix en un format similar al ballet o la gimnàstica.

A Espanya no és tan conegut com en altres països del nord d'Europa però és una molt bona ocasió per a veure un magnífic espectacle artístic sobre una bicicleta.

Lea Schaepe, artista professional de ciclisme acrobàtic. Nascuda a Berlín, porta ensenyant el seu espectacle d'acrobàcies artístiques per tot el món des de fa anys en espectacles com *Night *of *Freestyle i altres actuacions en solitari.

 

- Concert. Tribut a Queen. By Bike at the opera.

El 22 de setembre. Horari 12.00 Plaza de l'Ajuntament. Concert gratuït​

 

- Fira de la Mobilitat Sostenible. Horari de 10.30 a les 20.30 Plaza de l'Ajuntament, dies 21 i 22 de setembre.

Fira per a descobrir totes les formes de mobilitat sostenible. Amb activitats, exposició i circuit de vehicles.
 

- EMT Participa en la Fira de la mobilitat 2019. L'equip de projectes educatius amb SuperBus i SuperBusina estaran ensenyant el divertit que és usar l'autobús durant el cap de setmana de la fira: activitats lúdiques, pintacaras, olimpíades sostenibles, autobús inflables, vídeos, educació, civisme i diversió.

 

- Passada de pel·lícula “Wonderful Losers a different world” en col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema Ciclista Rueda València

El 19 de setembre. A les 20.35 en Sala Off. Carrer Túria 47. Passada gratuïta.

 

​- Concurs de dibuix Setmana Europea de la Mobilitat

- Edició XIV de Dibuixa el teu Autobús. El disseny guanyador es fa realitat en un autobús d'EMT que circularà tot un any per la ciutat

- Edició IX de Dissenya la teua targeta móbilis. Es realitzen 40.000 unitats d'aquest disseny que es reparteixen durant 2020 en els punts de venda habituals. En total es produeixen 10.000 plantilles que es reparteixen entre uns 80 col·legis de València. Els guanyadors i accesit es donen a conéixer durant Expojove 2019.

 

- Les multes morals de Tonucci. Recollim la idea del pedagog Francesco Tonucci. Les nostres xiquetes i xiquets realitzaran un recorregut pels voltants del seu col·legi amb la intenció de “multar”; no per a sancionar una infracció qualsevol del codi de circulació, això és treball de la Policia municipal, les multes dels xiquets s'utilitzen per a protestar contra els adults que no respecten el dret dels vianants, a utilitzar les voreres i els passos de vianants sense obstacles.

 

- Viatja gratis en EMT.

Enguany, per a celebrar el dia europeu sense el meu cotxe , es podrà viatjar gratis en EMT durant TOT EL CAP DE SETMANA (21 i 22 de Setembre), validant amb la targeta multitítulo habitual (no comptarà el viatge), agraint la confiança de les usuàries habituals, o demanant el bitllet senzill gratuït per a les persones que s'animen a deixar el cotxe a casa i usar la mobilitat sostenible aqueixos dies (400.000 viatgeres aproximadament)

 

 

Ir a Inicio